MUST HAVE WORK SHOES

Last but not least on my top 3 spring shoes in collaboration with JD Williams (read the previous ones here and here) are loafers! If I had to choose one pair of work shoes for the whole summer they would be shiny loafers! Mainly because they look smart enough for almost any occasion – which is also the reason that I wore out my previous pair last summer.

 

 

 

Jatkona kahteen edelliseen kevään suosikki kenkäpostaukseen (lue täältä ja täältä) – Jos pitäisi valita vain yhdet työkengät koko kesäksi, niin ne olisi ehdottomasti loaferit! Koska ne sopii lähes mihin tahansa asuun ja tilanteeseen, niin ei ihme että kulutin edellisen parin loppuun viime kesän aikana. 

Loaferit tuntuu myös löytäneen paikkansa osana “virallista työlookia” Lontoossa. Esimerkiksi edellisessä työpaikassani oli määritelty tarkkaan pukukoodi, jonka hyväksyttyjen kenkien listaan kuului korkkarit, broguet tai loaferit. Vaikka mielelläni noita kenkiä käytän, niin onneksi nykyisessä työpaikassani ei ole tällaisia sääntöjä!

‘Trench jacket weather’ is officially here which makes me so happy! Whilst I am still only able to dream about a gorgeous Burberry trench coat this Warehouse jacket is pretty good alternative!

SHOP THE POST

Warehouse trench coat, Monki top, Mango trousers and Sole Diva loafers*

Photos by Ruda Fotografia (@Ruda Fotografia)

Follow:

4 Comments

  • Marika
   26th March 2017 / 21:11

   <3

 1. 26th March 2017 / 19:17

  This is a great tips for wear working shoes with trench coat.

  • Marika
   26th March 2017 / 21:11

   🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *